Planlegg ASE-konferansen din!

Når drøyt 130 lærere om et par uker tar flyet fatt og reiser til Birminingham for å delta på ASE-konferansen, kan de glede seg til noen intense og inspirerende dager i godt lag.

ASE-konferansen minner vel mest om det som i gamle dager het Blinderndagene – det arrangeres en bråte med forelesninger og en haug med utstillere tilbyr alt mulig rart av faglitteratur og kjekke ting å bruke i undervisningen. I fjor var det 50-årsjubileum, men foreningen ble stiftet allerede i 1901, så her snakker vi lange tradisjoner i god britisk ånd. Norge har stilt med den største kontingenten lærere  i mange år og det tillater vi i Tekna Realistene oss å ta litt av æren for, siden vi i en rekke år har arrangert gruppereiser til konferensen både for medlemmer og ikke-medlememer av Tekna, med en meget god rabatt til våre medlemmer.

Hvordan planlegge oppholdet?

nettsidene til ASE-konferansen, kan du lage deg din egen «besøksplan» og lagre den som en pdf til slutt. (Klikk på Programme mellom hver gang du har valgt en forelesning).

Hva skal du på? Kom gjerne med tips via kommentarfeltet

For de som reiser med Tekna Realistene, minner vi om get together onsdags-kvelden – vi hygger oss med tapas og noe godt i glasset.

Vi ses!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *